less,

det är ju otroligt! :o "vi åker strax efter lunch" in my ass!  jag har väntat sen nio i morse och inte fan har vi kommit oss iväg! funderar starkt på att åka ut dit med moppen, alldelens själv. myyyys. någon som är sugen på att följa? jag behöver sällskap i sommar eftersom syster inte tycker att det är osjyst att åka ifrån mig ute på vischan och istället åka med lisa till sundsvall (som hon för övrigt gör var och varanan helg kännns det som!) 


iallafullafall, haha. vi samlade ihop all pant som har varit i stugan i typ fyrahundra år, (: totalt blev det 5 sopsäckar, fulla! summan blev runt 500 kronor, duktigt värre! haha!

snart är det middag också. dagens mat; lasange och sallad + fetaost och oliver. mmmmmums! :)

nu ska jag hjälpa mamma med maten, ring om ni vill sällskapa mig i stugan i sommar, jag behöver sällskap!

anledningen till att det blev två inlägg idag är att jag märkte att jag hade mycket på hjärnan + att jag inte kommer att kunna skriva på ett tag om vi nånsin kommer iväg till stugan, :] haha.


dagens plus; middagen hoppas jag på, ;]
dagens minus; ingen stuga, ;[

OVER AND OUT.


trettionde juni

åh vad less jag är på att vänta! :o mamma väcker mig tidigt som fan och säger att jag ska göra mig klar för att kunna åka till stugan. när jag har packat ner kläder och sånt säger hon att jag ska fixa lunch. korv med bröd, hej mästerkock säger jag bara. efter lunchen säger hon; "åh vad trött jag blev, jag måste nog sova en stund!" men allvarligt! orka att jag ska kliva upp tidigt som fan för att vänta på henne! :o jag blir rakt upprörd!

inte nog med att jag måste vänta på henne, när hon så småning om har vaknat, vilket inte kommer att hända på ett tag, måste jag följa med henne och köpa blommor till stugan och en massa mat! jag lovar att vi kommer att vara där ute lagomt till middag! :o

nu när det är så härligt väder vill man ju ligga nere vid bryggan och steka! inte sitta här och vänta! jag vet inte vad som har hänt med mamma? :b hon brukar ju springa ut, fort som bara den, och sola så fort solen visar sig det lilla minsta! nu skiner solen hur mycket som helst, men hon ligger och sover?! hon måste vara sjuk eller nått! haha.

jag ser verkligen framemot att flytta ut dit i sommar. här hemma är det alltid något på gång. är det inte träningar så är det jobb med fotobllen.

nu måste jag göra något innan jag blir knäpp.

dagens plus; snart åker vi till stugan.
dagens minus; väntan.

OVER AND OUT.


tjugonionde juni

spanie-en, tja la la la la!

shiet vad skönt! :) äntligen en match som har slutat som jag ville! inget av de lagen som jag hade hoppats på har det gått bra för! ;s först sverige såklart, inte så oväntat men still. sen efter det holland, älskade holland, ni som är så bra! :o aja, spanien var verkligen förtjänta av guldet! :) grattis! fernando torres, en sån lirare!

dagens plus; spanien tog guld + vädret!
dagens minus; diabetesen, mått skit hela dagen. ;s

OVER AND OUT!

tjugoåttonde juni

det får bli ett kort inlägg idag. har typ bråttom.

snart åker vi till stugan, ska bara handla först. :]

finns knappt någon mottagning, men snälla, försök skicka sms. det finns inte mkt att göra där ute. :o

tjing, :)

dagens plus; vädret! kolla solen! :]
dagens minus; jag kommer inte på ngt! så härligt! :]

kom ihåg nu då att sms;a så mycket ni orkar, kommer det inte fram när jag är där får jag ju iallafall en trevlig överaskning när jag får mottagning, ;]

OVER AND OUT.

tjugosjunde juni

jaha, segaste dagen på otroooooligt länge. jag kan lova att om man börjar dagen klockan sex (!) pga en kännig blir dagen inte så jäkla kul. iallafall, jag gick ner och gjorde mackor. sen såklart var det slut på insulin i pumpen, det var bara att gå ner och byta. när jag var klar med eländet piper den igen! ;s som tur var var det bara batteriet som behövdes bytas. mardrömmen hade ju varit stopp i kanylen! :o tillslut fick jag lägga mig igen. :) skönt som attans. när jag hade sovit en timme ungefär ringer mobilen, damp fick jag. jag svarade iaf.

mannen: hallå, det är något som jag inte uppfattde.
jag:  jaha, hej?
m: är något som jag inte heller uppfattar där?
j: ursäkta, jag hörde inte?
m: är samma svar igen där?
j: det är ewelina, det är ingen annan här!
m: jaha, jaja. hejdahejda.
j: ngsdkhgn, HEJDÅ!

sådär, då var vi vakna iallafall. jag gick ner och det luktar kanelbullar i hela huset! åååh, mamma hade fått nått fel och bakat typ femtioelva kilo kanelbullar! (: mumsmums, jag blev typ på bakningshumör så jag gjorde, lite mindre avancerat dock, hallongrottor. jäklar, dom blev gooda, ;] haha.

det är väl ungefär allt som har hänt idag. vi flyttar ut till stugan imorn om det är fint väder, :) fördelar och nackdelar finns det såklart. fördelarna är ju havet, lugnet, "fotbollsplanen" om man kan kalla det det, att johanna och ida bor där ute med så man kan åka vattenskidor mm med dem, :) och en massa andra sköna saker. kul också att man fått lära känna julia och mathias under året och att de bor en bit bort bara, nu är man inte helt socialt bortkopplad under sommarn! :) nackdelarna är ju att det inte finns något internet (= ingen blogg på ett tag, som vanligt?) eller någon täckning på mobilen, eller ja, det är knappt! ;s

sådärja, jag som trodde att jag inte skulle få ihop något idag. duktigt ewelina, duktigt! :)

förresten, det enda som håller mig vid liv just nu; emma bergström. utan dig hade kvällen varit ofaaaaaantligt långtråkig! tack emma, du är.. jag finner inga ord! <3

dagens plus; vädret! :) synd att det blåste bara, ;{
dagens minus; 1. ingen fotboll, :|
                             2. alla jobbar = ingen vill leka, ;{
OVER AND OUT.

tjugosjätte juni

shit. snart har halva lovet gått känns det som och jag har inte varit i stugan nånting alls! ;s det är skandal! jag har rakt ångest! ;[

det är illa att man måste bli påmind att blogga av emma innan man tar initiativ (stavning) att göra det själv! ;s skärpning nu ewelina pettersson.

träning idag, :) det var kuul. vi spelade mot 94;orna. eftersom jag inte fick göra något alls sa jenny åt mig att ge målvaktshandskarna till veronica och vips så blev jag utespelare, ;s shit, jag har ju inte sprungit på 2000 år! haha, lagomt ont jag har i fötterna, det är rakt pinsamt! ;{ det var inte katastrof dock tror jag, haha.

nu är det fotboll. spanien - ryssland. HEJJA SPANIEN! :) nu står det 1-0 till spanjorerna, jag hoppas verkligen att resultet står sig! (:

nej, nu ska jag ägna mig åt matchen. tjing

dagens plus; träningen, den var kuul! :)

OVER AND OUT.
dagens minus; ja-a, vädret? var är värmen?!

sjuttonde juni

oj, det var inte igår man satt här ser jag, ;s

jag ber verkligen om ursäkt men jag har inte sovit ngt alls känns det som så det blir ett kort inlägg även idag, ;[

dagen har väl inte varit jättekul, den började med en bilresa från klimpfjäll. jag följde med pappa upp och hämtade husvagnen som vi hade där i påskas. sen.. ja, vad hände sen? jag åt lunch och sen ringde hanna, :) lite oväntat måste jag säga, men ack så trevligt! :) vi satt vid datorn och drog hem lite låtar och sen gick vi till willys och köpte en glass, mycket gott, och vi var mycket förtjänta av dem med tanke på att vi faktiskt gick till affärn även fast båda två hade mopparna, ;]

en tanke till franck ribéry, vi hoppas att du inte behöver vara borta alltförlänge, :)

iallafall, det var bladning också, det gick faktiskt ganska snabbt och smidigt, (: oooch, sara och jag var tvugna att köpa lite strips innan vi började, mums!

 match imorn, vi hoppas på att det går bättre än  vad det gjorde förra matchen, ;s hejja arnäs! eller som våra fotbollsskolebarn skulle sagt; vi är blåa, vi är gula, vi kan dansa hulahula! haha, jag tycker det är lite gulligt! :)

nej, nu är det scrubs. jag måste se på det, :) hejs.

dagens plus; det är scrubs, :)
dagens minus; jag har ont i foten, ;s jag rekomenderar inte att sparka i marken innan bollen, ;s

OVER AND OUT.

tolfte juni

ÄNTLIGEN! det är slut på fotbollsskolan! det var bara elin och alice com var normala! x) haha.
man är iaf 600 spänn rikare, ;]

träning snart igen, jag orkar inte! ;s sen blir det kanske plattan, inte säkert dock, ;b

jag måste göra egen pyttipanna, blä, men det är typ det enda som går att göra med maten vi har hemma, ;o

nej, nu ska jag kila. tjing.

dagens plus; 600 kr rikare! :)
dagens minus; regn + hagel, jäkligt kul väder att vara ute i! ;s

OVER AND OUT.

tionde juni

igår var första dagen på fotbollsskolan. dagen började med att pumpa bollar och hämta tröjor och lite sånt.
sen kom alla barn och så var det dags att lära sig alla namn, ;s haha, det har faktiskt inte gått åt helvette med det, ;]

idag blir det också fotbollsskola. kul med regn bara, ;s kan man inte få slippa det? :) tummenner för dåligt väder! ;[

dags att fixa, ;) tjing!

dagens plus; pengar, (a)
dagens minus; regn, ;s

OVER AND OUT!

åttonde juni

shit, nu missade jag en dag här, men det orkar jag inte bry mig om, ;b

sista dagen av ledigheten nu för ett tag framöver. imorn börjar fotbollsskolan och den håller på tuill torsdag. fredag, lördag, söndag är jag ledig och sen börjar sommarjobbet hos pappa. ser man det från den ljusa sidan så får jag ju en massa pengar, och det är ju alltid bra. förresten, vi skiter i den mörka sidan, haha. ;]

nej, nu ska jag fixa lite till imorn. tjing

dagens plus; jag fick sova länge, :)
dagens minus; det är inte många lediga dagar kvar, ;b

OVER AND OUT.

sjätte juni

idag blev det grillning.

sandra, jessica och jag var nere på swedbank och grillade hamburgare för höga kusten motorgrejs eller nått, ;b haha, koll? jomenvisst!

iallafall, vi åkte dit tio och började grilla, jessica fick en kul start när hon skulle lägga bort typ en tång som hade legat ganska nära grillen, den var SVINVARM och plasten hade smällt, ;s uschusch. sen grillade vi exakt hela dagen, eller iallafall till halv sex kanske då vi skulle koka kaffe och hålla på, ;s

det smarta var att det bara fanns ett eluttag och vi skulle typ koka sex millioner fyrahundra sextiotre liter, ;s det tog tusen år ungefär, :[ haha, en tant var riktigt kaffesugen och just då fanns det inget kaffe som var klart så då började hon klaga på sandra; "vafan, var du tvungen att springa till brasilien för att hämta kaffebönorna eller?!"

det var värt, vi fick ju pengar, (y) tummenupp!

när jag kom hem såg jag att pappa höll på att värma badet, (: sen kom irma och ville bada, haha.

"va bra att du rädda mig"  haha. gull!

dagens plus; vi fick pengar, :)
dagens minus; vi var borta hela dagen, ;o

OVER AND OUT.

femte juni

stundentdags.

vaknade runt åtta av att mamma skrek på mig att jag skulle upp och hjälpa henne med en massa grejer. det var allt från att skära frukt till att passa valpen.
jag har faktiskt varit riktigt duktig idag, (:

kolla att jag har gjort, + att jag har säkert glömt en massa!
* skurit frukt
* dukat fram
* lagt upp frukt, kött, potatissallad och sånt
* vispat grädde
* gjort en tårta
* fixat jockes plakat
* lämnat en skiva till jocke

en applåd till mig, :)

iallafall, grattis jocke, nu slipper du skolan. fyfan vad skönt! ;o

dagens plus; trevligt folk, :)
dagens minus; värmen, jag vet, jag ska inte klaga, jag har klagat på att det har varit för kallt, men vafaaaan, 30 grader?! ;s

OVER AND OUT.

fjärde juni; SOMMARLOV!

SOMMARLOV!

hur skönt som hellst! (: och MVG i svenska fick man också, oväntat, ;o haha.

det blir ingen lång blogg idag heller, andledning; jag orkar inte, haha. jag ska ut och steka lite till med mamma medans solen fortfarande är uppe, tummenupp för sommarlov! 8]

imorn tar brorsan studenten, coolt liksom. då kommer en massa folk och vi ska äta tårta och tjaffs, (: mkt bra! :)

nej, ut i solen ska jag. tjing! :)

dagens plus; sommarlov! :)
dagens minus; INGET! :)


OVER AND OUT.

tredje juni

en dag kvar till sommarlov! :) skönt.

sovmorgon till halv fyra, haha. vi ska fika med jocke, sen slutar vi. denna vecka har inte varit särskilt jobbig, 8]

jag skriver kanske mer senare, :)

det är match ikväll förresten, (y) hejja arnäs!

dagens plus; ingen skola
dagens minus; det känns jobbigt att åka in till stan för att fika, och sen åka hem..

OVER AND OUT.




forts.

vi hade bladning, det var tråkigt. pressarna kom inte igång förns åtta så det tog en timme längre än vad vi hade trott. ;s kul att vi var typ sex pers. också, ;s usch.

matchen.. jag såg bara typ fem minuter på den, men det såg bra ut, (y) vi ledde med 4-1, sen gjorde de 4-2 och vi 5 och 6-2, (: mkt bra jobbat bruds! tummenupp!

dagens plus;
vädret!
dagens minus; hälsan! hur kul är det att vara förkyld som ett as första dagen på sommarlovet?! ;o

OVER AND OUT.

andra juni

andra juni, det betyder ju att det är två, (!) dagar kvar till sommarlov! :D det enda som är kvar nu är naturkunskapsprovet, ;s jag kommer dö så bra! ;s jag fattar verkligen ingenting! 8[

snälla, kan någon förklara energiomvandlingen i bensinet eller varför inte kolatomets kretslopp? ;o
uschusch.

fint väder iaf, (: inte ett moln så långt ögat kan nå, 8] haha, tummenupp!

skönt med sovmorgon till ett idag, höhö. och ingen skola imorn, x) kan det bli mycket bättre? (: jag tror fan inte det, :)

nej, nu ska jag tillbaka till pluggandet. hej.

dagens plus; vädret, det är ju sjukt bra! :)
dagens minus; jag har prov, jag vill inte! 8[

OVER AND OUT.


första juni! :)

nu är det bannemig sommar! :D skönt som attans!

jag följde med pappa upp till junsele för att kolla på salla när hon var med på norrländslägret eller nått shit, ;< haha, det var ju kul. de vann med 3-1, btw. utan att nämna några namn, jag kan inte fatta varför man tar med en spelare som inte kan spela fotboll? jag menar inte salla dock, hon är bra. (y)

nu sitter jag här och skriver, jag har beslutsångest! jag vet inte om jag ska gå till skolan imorn, jag menar. vi har en lektion och ett prov, jag kan ju inte skippa provet, men om läraren ser mig på skolan kommer hon dampa på mig, ;s det är illa, mycket mycket illa. PLUS att jag har blivit sjuk! ;s jag har ingen röst kvar! ;[ jag vill inte vara sjuk på sommarlovet! damn it! ;[

dagens plus; 28 grader i solen?! nu jävlar är det sommar, på riktigt! :D
dagens minus; det är söndag, jag tycker inte om söndagar! ;s

OVER AND OUT.


trettioförsta maj

dagen började 12.30, (: skönt med sovmorgon, höhö, 8] jag åt parramål med pappa, mums! seen.. till middagen åkte vi ner till sandra och åt kött och potatisgratäng, och glass, mums igen! :)

eftersom jag skulle vara hundvakt åkte jag och sandra upp till oss, efter en stund kom johanna och carro också, mycket trevligt! (:

de tre s;en! :)

dagens plus; lunchen, haha.
dagens minus; ingen fotboll på hela helgen! ;s

OVER AND OUT.

RSS 2.0