trettionde maj

slapp dag? jomenvisst! :) började dagen med engelska, blev typ film och betygsnack, 8] ganska nöjd, (a)
sen skulle det vara svenska, men eftersom våran lärare inte tycker om oss sa hon att hon inte ville ha lektion så vi hade hål, (: mer än välkommet!  efter det.. skulle vi ha matte, men ist för lektion satt jag och en tjej till i klassen och kollade på bilder från volleybollen i onsdags, (: trevligt värre. sen var det lunch och samhällskunskap, ;s usch, jag hatar VG;n.. jag har allför många.. ;[ iallafullafall, vi fick sluta strax före ett, så jag hann precis till bussen, lagomt hem till 9;ornas avslutningskonsert, :)

herreguuuud, sandra gimbergsson! jag fick rysningar i hela kroppen när du och peter sjöng! ;o det blev både en och två tårar, haha. det var underbart! :)

praktiskt taget har jag sommarlov nu förresten, 8] vi har ingen svenska, engelska eller innebandy imorn. och eftersom spanskabetyget redan är satt, 8[, behöver man troligtvis inte komma då heller, (; här har vi dragit mycket fina slutsatser, ;) haha. tummenupp! på tisdag är det friluftsdag som gymmarna inte behöver vara med på, satt. på onsdag är det avslutning så. ja, inge mer skola för mig. ettan avklarad, snart är det studenten, höhö, x]

dagens plus; engelskabetyget, 8]
dagens minus; samhällsbetyget, 8[

OVER AND OUT.

tjugonionde maj

match igen, :) denna gång med div.3. det var jätteskönt att hålla nolla, även fast jag inte fick mkt att göra. en premiär är alltid en premiär liksom, haha.

vi hade föreställning idag, det gick inte bra. maja räddade mig ganska bra, haha . tack.

hejdå.

dagens plus; vinst, varmt, snart sommar! :)
dagens minus; hela dagen gick åt till skola & fotboll = ingen tid med valp, :(

OVER AND OUT.

tjugoåttonde maj

match idag, det var en konstigt match. vi vann med 4-2, wiiho :)

första grejen var att det var en tjej som klev mig på foten så den gick typ av, det gjorde svinont!
andra grejen var att två tjejer kom, samtidigt, och sparkade mig, på var sitt sida om knäskålen. skööönt.

orka inte mer, hej.

dagens plus; vi vann, :)
dagens minus; haha, matchen?

OVER AND OUT.


tjugosjunde maj

snart, snart, snaaart är det lov! :) imorgon, på samhällskunskapen, ska vi få tillbaka våra inlämningsuppgifter, så där lär det ju inte mkt plugg, (: efter det ska vi i klassen gå ner till lungviksparken och spela volleyboll och äta mjukglass. håll tummarna för vackert väder! :) vi kan hoppas på samma väder som idag! :) det känndes ju nästan som sommar! :) det gillas skarpt! tummenupp! :)

idag var det mycket betygsnack. ingen bra dag dirket.. får ta och skärpa mig till tvåan verkar det som, ;/
snyggt att man får MVG på alla prov, men i slutbetyg får man VG. Matte A, gå och döö!
Naturkunskapen, "gränsen mellan VG och MVG är hårfin" jag får lov att göra typ ett prov på måndag, och efter det sätts betyget. det känns ju lagomt kul att mitt betyg är insatsen, ;s håll tummarna!

usch, efter skolan var det en massa fystester igen. harres och spänst blev det för mig. jag vågar inte göra beep för knät, ;s det gick ju som illa förra gången. jag tror jag ökade på spänsten, men med mitt guldfiskminne är det inte säkert, haha.

träningen idag gick så sådär, ;b efter testerna i veckan har jag inte mycket energi kvar. jag kunde knappt lyfta tallriken in i mikron efteråt. det är ju så bra!

ett extra plus är ju engelskan, 50 glosor att plugga in på typ två dagar! duktigt ewe att du inte börjar lite tidigare! ;s

nu ska jag plugga lite mer innan jag måste sova, ;s

dagens plus; vädret, jag har sagt det ganska ofta, men det tål att sägas igen! mera sommar! :)
dagens minus;
orken, jag har inte haft ngn ork. det är så tråkigt! ;s

OVER AND OUT.


tjugosjätte maj

chillaste dagen på länge! :)

lektion ett; svenska, vi ser på film.
lektion två; specialidrott, fystester.
lektion tre; spanska, läraren körde nationella, vi såg på film. eller vi skulle göra det, men vi drog.
lektion fyra; engelska, jag kom inte ens ihåg vad vi gjorde, typ ingenting. haha.

SLUT! :D

jag tänkte vara jätteduktig och sätta mig och plugga det första jag gjorde efter skolan, men icke. jag somnade i soffan! ;s det var katasrof, jag kom nästan sent till träningen och jag han inte äta riktigt, mamma hade gjort världens godaste skinsås! <3 i looove it. iallafullafall, träningen gick skitdåligt! ;s jag vet inte vad som är fel. det kanske kommer snart.. vi håller tummarna.

skorna förresten, fem av fem tåååsters! helt underbara! <3 mums på dom! :)

dagens plus; skorna, vädret, jag tycker nästan att hela dagen har varit ett plus, :)
dagens minus; tiden. tiden har knappt räckt till idag. prioritera mera?

OVER AND OUT.

tjugofemte maj

nån som vill köpa min cp-moppe?! ;s jag blir knäpp på den! skulle på affärn, och den brukar var ganska seg på att starta, men nu, nu när jag står på parkeringen på willys startar den inte alls! ;s det var ju lagomt pinsamt att stå där och försöka kicka igång den. jag ringde jocke och efter ett tag kom han och hjälpte mig. efter mkt kickande och gasande fick vi igång den och jag kunde köra hem. vad fan hade jag gjort om jag inte hade bror min?! han är typ såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär viktig! :) <3 om man ska se något positivt med detta så missade jag bladningen, jag fick jättedåligt samvete över att jag inte for, men klockan var typ halv, ;/ felåt alla.

sen, jaa. jag har lekt med valpen, :) nu har hon lbivit tokig, hon tar i när hon bits, ;b cphund! ;) haha.

nej, nu orkar jag inte skriva. jag måste sova, annars kommer jag aldrig upp imorn, ;|

dagens plus; värme! äntligen, det börjar närma sig sommar, :)
dagens minus; moppen! ;s jag hatar dig, du har inte varit mer än problem!

OVER AND OUT.


tjugofjärde maj

shit, jag blir snart knas på lillvalpen. hon tycker inte om att sitta i buren, ;b haha. 29 minuters skällande, haha. att hon orkar, x)

uppdrag till alla som läser; valpen har inget namn.

skönt att inte ha någonting alls idag, det blir bara att slappa i solen, (: skönt med lite värme!

nej, nu ska jag ut och kissa valpen.



det blev en sväng ner till planen med sandra, emil, jens, tobbe och simon. haha, det gick bra för emil, tummenupp!

förresten, nu är det lite fart på valpen, nu törs hon ta i när hon bits, coolt, (:

dagens plus; värme! :)
dagens minus; rastlöööös..

OVER AND OUT.

tjugotredje maj

bra start på dagen, vaknade fem  i åtta av att pappa kom upp och frågade när jag började skolan. ;s slängde i mig frukosten och gjorde mig klar, tur att han var ledig så han kunde skjutsa mig. fick tilbaka engelska och mattenationella, ;/ skitbajs.

efter skolan hjälpte jag mamma att packa upp maten och sen hämtade vi valpen! :D rawr, kan man bli sötare? ;)
herregud, man smälter! :D 

dagens plus; valpen! :D
dagens minus; det är kallt, :/

OVER AND OUT.

tjugoandra maj

denna dag har nog varit det mest dryga torsdag på länge! det började med fys, det blev spinning för mig för er som vill veta, ;b seen.. var det ingen spanska, vilket var mkt mkt mkt tur! haha, jag är så jävla bra! x) det är rakt pinsamt, ;) jag hade tänkt att ha på mig typ en skjortklänning-aktig sak idag, leggings är ett måste, btw, men tror ni inte att jag lyckas glömma leggingsarna hemma eller?! ;s så är det när man byter om till idrottskläder direkt på morgonen och packar ner kläderna man ska ha på sig senare. jag menar, man är ju inte så skärpt på morgonen, ;s iaf inte jag har jag märkt! ;) tur för mig att jocke har körtkort, annars hade jag två alternativ;

1. gå med skjortklänningen och mjukisbyxor, x)
2. gå med skjortklänningen och visa typ halva arslet, x)

inget av alternativen kändes särskilt lockande, och som sagt, som tur för mig har jocke körtkort. (; jag ringde och väckte honom och snäll som han är hämtade han mig så jag kunde byta om till lite bättre kläder, ;) dagen var räddad! :D det sjuka var att innan jag gick in i duschen träffade jag emma strandberg och då började vi snaka om folk som glömde kläder hemma, haha, jag fattade inte hur man kunde vara så klantig.. men det händer även de bästa, (a)

jag är klar med samhällskunskapen! :D skönt som attans! jag ska bara skriva de på datorn, men det ska inte ta allt för lång tid, (: novellen är också klar, så nu är det faktiskt inget mer skolarbete tror jag. några uppgifter på engelskan är väl allt isf. det ska bli mkt skönt med lov faktiskt! :) det är efterlängtat kan jag ju lova!

efter skolan blev det plugg, plugg och lite mer plugg. och varuupplockning på coop. från fem till sju typ. sen blev detmer plugg. men det har ju lönat sig, allt är i princip klart, :)

nu ska jag sätta mig och skriva samhällen, har egentligen inte tid med det hära, och jag tror inte att någon kommer orka läsa allt, det finns inget kul i det hela, meningarna är för långa, jag har knappt använt punkter och jag tror inte att meningarna är sammahängande ens en gång, (y)

dagens plus; det är torsdag, och imorn är det fredag och då får vi hämta valpen! :D
dagens minus; hela dagen har varit jättestressig, jag har ingen energi kvar..

OVER AND OUT.


tjugoförsta maj

nu är historian klar iaf, känns mkt skönt. ngt som inte känns så skönt är att alla har fått typ hundra år på sig, medans jag och stina har fått två lektioner, ;s aja, det är klart nu och det blev helt okej. väldigt fina bilder måste jag säga, tummenupp! :)

spanskanationella igen, faan, vi har ju typ haft sextioelva prov redan, jag orkar inte med fler! denna gång är det muntliga och det känns ju okul, ;s synd bara att man är med maja som kan allt! ;s jag kommer ju se ut som ett cp när hon och bernice snackar flytande spanska medan jag inte får fram ett ord! ;s det får gå som det går, jag har liksom gett upp mitt hopp om ett MVG. haha.

snart klar med samhällskunskapen med, tummenupp!

jag måste börja renskriva novellen som ska vara inne på fredag också, ;s jag måste göra det innan matchen ikväll, annars blir aldrig gjort och ett IG kommer infinna sig i betyger, ;s jhjsghnsk, less jag blir!
nej, nu måste jag sätta igång.

lycka till till mig på matchen! 19.00 på Arnäs IP, be there!

dagens plus; det är match ikväll! :D
dagens minus; det är spanskanationella imorn, ;/

OVER AND OUT.



det måste vara ett skämt, så dåligt har det aldrig gått på en match. jag tar på mig allt, förlåt.

tjugonde maj

nu sitter jag i skolan, fyfan vad kul jag har! ;s
svenska/historian är iallafall så gott som klar, skönt att gruppen är enig! vi har gjort klart ett helt projekt på en lektion, det är mkt duktigt tycker jag! ;o en applåd skulle inte sitta fel, jag tror banne mig att jag ska ge mig själv en riktigt fet senare! ;)

snart är det fys, jag måste vara ärlig och säga att jag inte är jättetaggad, ;s det blir ju inte bättre av att träningen är mellan 15.30-17, och sen måste jag ta bussen klockan 17.11, anländer till slutdestinationen ca. 17.18 och fotbollsträningen börjar 17.30, wihoo, jag lär inte vara jättepigg senare! ;/ men det är klart att jag måste träna eftersom det är match imorn. en annan kul grej är att jag har typ 400298357346 olika grejer innan veckoslutet, ;s två stycken samhällskunskapsinlämningar och en svenksauppsats. okej, det var tre, men damn vad dryga de är! ;s det blir sova i helgen tror jag bestämt.

dagens plus; peppar, peppar, ta i trä. jag tror bestämt att naturkunskapsprovet gick ganska okej, :)
dagens minus; jag har 0 minuter till fritid denna vecka heller. utbränd? ja, snart så.

nittonde maj

minicup mellan hockeytjejerna, oss och backhopparna, x) det var grymt kul! ;b

2-2 mellan hockeytjejerna och oss och 1-1 mellan backhopparna. och eftersom backhopparna vann över hockeybtrudarna (!) vann dom cupen, :{ illa illa.

träning idag, gick trögt.. match på onsdag iaf, ;b haha.

naturkunskapsprov imorn, ;s i fredags var jag så duktig att jag tog hem alla grejer, men tror ni att jag har pluggat? neej, jag är kööörd! det är illa, mycket illa.

dagens plus; vi hade ingen engelska, :)
dagens minus; det är kallt, jag har prov imorn och jag orkar inte plugga, ;s


artonde maj

idag var det match, mot husum, ;s vi förlorade med 4-2, det var inte alls rättvist! usch, men sånna matchen måste också finnas, tyvärr.

det blev bladning på kvällen, inte så kul. men iallafall. ;b

det har kännde som ett kul inlägg, njut av det, (;

dagens plus; det är en dag mindre till sommarlovet, ;)
dagens minus; matchen, ;/

OVER AND OUT.

sjuttonde maj

det blev en heldag på skyttis, :) känndes både jobbigt, kul och konstigt att ställa sig i innebandymålet, det var ju ett tag sen senast, ;b

iallafall, det gick ganska bra med tanke på att sista gången var typ för lääääänge sen! det blev först träning, sen hade killarna träning, och sen var det träning igen, ;p kulkul..

på kvällen for vi till sara och käkade och snackade, det var mys. tjejerna visade upp sina klänningar som de ska ha när de går ut. hur fina som helst! :D det känndes som jag ville gå ut nian igen, bara för att.. :)

dagens plus; det var innebandy, :)
dagens minus; hela dagen gick bort, ;s

OVER AND OUT.

sextonde maj

yes, det blev ingen samhällskunskap idag! :) mycket skönt, vi ska jobba hemma, men det kan man ju göra när som helst liksom, höhö. det känns som att jag inte kommer att jobba så jättebra, men vi ser väl vad det blir i slutändan, (:

usch, jag ska upp och ta en massa prover på sjukhuset förresten, ;s jag fattar inte varför de måste ta så jävla mycket blod? ;s det finns ju knappt något kvar när man är går därifrån! haha, förra gången svimmade jag på apoteket efteråt, haha. jocke skämdes ganska bra, ;b

dagens plus; vi är lediga på eftermiddagen OCH det är helg! :D
dagens minus; proverna, ;s jag är jättenervös!

OVER AND OUT.


femtonde maj

torsdag, det betyder att det snart är fredag och då är det snart helg! :) skönt som attans, denna  vecka har varit dryg, felåt alla för att jag har klagat så mkt.

matchen igår:
det blev VINST! :D så jäkla skönt! :) 4-1 mot Moliden. vi hörde senare att de var förhandstippade serievinnare, så det var extra skönt att ta tre poäng! första halvlek var sådär, det var säkert mkt nerver som var på spänn, vi lyckades göra 2 mål, båda två av caroline arnlund. vi vet att i regel brukar vi vara bättre i andra halvlek så det kändes skönt att leda i paus. :) ida carlsson gjorde tre-noll målet, jag kan ju säga att jag är glad över att vara på hennes lag. jag hade inte velat stå i matilda edins skor i det tillfället, :) det dundrade om bollen, (y)

Moliden fick en frispark inte så långt från mål som de lyckades sätta. strax under ribban, ;/ jag hatar sånna bollar! ;s kan ju bero på att jag inte når dem? ;b iallafall, efter ett mkt fint framarbete av linda persoson gjorde hannah norberg 4-1 strax innan domaren blåste av matchen. alexandra sundberg var grym som libro! Alla tjejer gjorde en mycket bra match!


för övrigt, hade spanskanationella idag. hörförståelse, det gick ju sådär, x) jag blir inte förvånad om mitt nästanMVG går över till ett nästanG, ;s katasrof kan man ju lugnt säga!

dagens plus; det blir ett par plus idag, :) vädret, endast ett prov kvar denna vecka + träning ikväll!
dagens minus; spanskan

chester see - god damn you're beautiful

OVER AND OUT.


fjortonde maj

ååh, det var jätteskönt att bara ha en lektion idag, :) breaket är mkt välbehövligt, (y)
iofs fick vi läxa på naturkunskapen, men den var inte så svår och jag blev nästan klar med den medans jag väntade på bussen, (:

idag kommer bli en bra dag känns det som, jag behöver sånna dagar.

det är match ikväll, seriepremiär med div.4, :) jag hoppas att det blir vinnst, isf skulle det bli två seriepremiärer för mig denna säsong, ;) haha. det är great! resultatet kommer senare, :)

dagens plus; det är match ikväll! :D
dagens minus; det är kallt ute, ;s  VAR ÄR SOMMAREN?!

OVER AND OUT.


trettonde maj

uuuusch, det är fan inte bra att ha fyra nationella prov på två dagar! ;s huvudet är alldelens tom på energi nu, det blir inte bättre av att jag har prov på torsdag och fredag också! fast å andra sidan är det muntligt nationella på fredag så det känns inte så jättetungt.

dagens plus; vi har en lektion imorgon så vi slutar 10.30, :)
dagens minus; jag har ångest över spanskan, ;s

OVER AND OUT.

tolfte maj

haha, det måste vara ett skämt! ;s så sjukt dåligt det gick på båda spanskaproven idag! jag fattar inte hur det kunde vara så svårt? ;o aja, skit samma. dags att ställa om hjärnan till mattetänk, ;b imorn är det mattenationella och eftersom jag var sjuk i onsdags när alla andra gjorde del ett måste jag göra båda delarna, taggad till tusen?

det blev en tur till naprapaten idag, :) efter mkt knak och brak känns ryggen mkt bra! (y) meeeen eftersom jag knäckte ryggen är den typ känslig mot stötar så det blev ingen träning för mig, ;| det kändes jobbigt att stå på sidan om när alla andra fick träna, ;o jag får ta igen det imorn, (;

dagens plus; ryggen känns bra! :D
dagens minus; nationellaproven i spanska, döööööö!

OVER AND OUT.

elfte maj

idag var det match mot junsele, (; vi vann med 5-2, tummen upp! :D

egentligen borde jag sitta djupt nersjunken i matte och spanskaboken, men.. det gör jag sen.
just det, jag vet innerst inne att, sen, det kommer aldrig, ;s jag vet ju så väl att jag kommer ångra mig imorn att jag satte mig här istället för att plugga, ;s jag måste se till att läsa detta inlägg, gå till spegeln, göra värsta "vad-var-det-jag-sa" minen till mig själv, och säga "vad var det jag sa?!"

iallafall, kommande vecka känns inte jättekul, jag har typ förtioelva prov! ;s usch, meen, jag vet att det kommer att kännas jätteskönt på fredag när allt är bortgjort, :)

en grej till, jag vill se hockeyn ikväll, men.. den går ju 00.45, det känns inte jättebra om jag skulle se på den ist för att försöka sova, ;s jag sätter hundra spänn på att jag kommer sätta på tv;n då, bara för att jag vet att jag inte borde, ;s

dagens plus; vi vann seriepremiären med 5-2, :)
dagens minus; det är söndag. det betyder att det är måndag imorn, ;s

OVER AND OUT.


tionde maj

idag.. har det inte hänt mkt alls. ikväll har jag spelat gh3 med jocke, det gick ju sådär, haha. (y)

nu sitter jag och ser på hockeyn, (: sverige leder just nu med 1-0, vi håller tummarna!  weinhandl, du är ohh! (;

imorn är det match. det känns jobbigt att åka upp till junsele för att kolla på den. jag stannar hellre hemma och springer runt sjön eller vad som helst! jag menar, visst, det är väl bra om man har många spelare så man kan peppa laget, men vafaan, i junsele?! det känns som jag har bättre saker att göra, som tex plugga inför mattenationella? hela dagen försvinner ju, plus är det bladning efter matchen, ;s det bådar inte gott! plus har jag ju spanskanationella på måndag, ;s näää, snälla hjälp mig! jag orkar inte med alla prov, nu är det mkt! ;/

dagens plus; jocke tog hem gh3, det blev lite spel (;
dagens minus; imorn är det söndag, jag hinner inte plugga och jag har SPANSKANATIONELLA! ;s


förresten, vad är det som har hänt med dig? för ett tag sen var du ju normal. jag fattar inte hur människor kan ändras så fort. det är nästan skrämmande. snälla, väx upp! inte bara för min skull, men för din egen, och för alla runt dig! ;s du skadar bara för dig själv! jag klarar mig utan dig. utan problem. förut var du bra, nu är du.. inte bra.


OVER AND OUT.

nionde maj

blää, det är jättefint väder och jag sitter inne på skolan och försöker jobba med internationella relationer! ;s DET ÄR INTE SUNT!
Det blir inte bättre av att jag ska jobba ikväll heller, på en FREDAGSKVÄLL?! det är inte heller sunt.
En tredje sak som inte är sunt är datorn jag skriver på! Först kommer det iga bokstäver, då trycker man igen och då kommer det två, ingenting är sunt idag! ;s

dagens plus; det är jättebra väder, :)
dagens minus; jag måste stanna inne, plus ska jag jobba ikväll, ;s

OVER AND OUT.



jag känner att jag måste ändra lite här, :) 

att jag satt och jobbade med internationella relationer är fortfarande inte sunt, och inte datorn heller för den delen, meen, gärna med lite halvengelskt uttal, det var värt att jobba med carro på swedbank idag! :D haha, världens skönaste människa kom till oss och sa: "hej, säg en berättelse! en rolig historia, FORT! aja, ni såg ut som ett par glada tjejer, hejdå."  haha, han var coolex, (y) tummen upp för sånna piiiips, (;

lätt värda pengar också, femtio spänn i timmen för att stå i en kiosk i fyra timmar, haha. klart, man blir inte rik, men det är en bit på vägen, ;)

dagens andra plus; det var bara mamma och jag som åt middag idag, :) det var mysigt, :)
dagens andra minus; jag har ont i ryggen, och i handleden, ;/

OVER AND OUT.

nionde maj

blää, det är jättefint väder och jag sitter inne på skolan och försöker jobba med internationella relationer! ;s DET ÄR INTE SUNT!
Det blir inte bättre av att jag ska jobba ikväll heller, på en FREDAGSKVÄLL?! det är inte heller sunt.
En tredje sak som inte är sunt är datorn jag skriver på! Först kommer det iga bokstäver, då trycker man igen och då kommer det två, ingenting är sunt idag! ;s

dagens plus; det är jättebra väder, :)
dagens minus; jag måste stanna inne, plus ska jag jobba ikväll, ;s

OVER AND OUT.

åttonde maj

Lalala, det går tröööögt.

Iallafall, det gick bra på svenskauppsatsen, (: skönt att man inte behöver göra om den!
Spanskan gick ju sämre, damn it! jag hoppas att det går bra på nationella, annars blir det inget kul betyg, ;/


Träning ikväll, :) det känns mkt skönt, fast jag har träningsvärk sen backen igår, ;s äsch, det är skönt att träna med träningsvärk, (; då känner man iaf att man har tagit i, haha.

dagens plus; jag är frisk, och jag får träna! :D
dagens minus; jag är trött på skolan.

OVER AND OUT.

sjunde maj

jag blir så less, det kommer bara fler och fler minus nu.. kan knappt hitta något plus förutom att det snart är sommarlov.. jag känner mig så oinspirerad, jag får inte träna, jag mår allmänt konstigt, jag har typ tusen prov nästa vecka och jag lär ju inte få stå i helgen, ;s

PLUS, eftersom jag inte var i skolan idag får jag inte reda på betyget på engelskanationella, nu måste jag gå och ha ångest över det ännu längre, ;s oooch, vi hade mattenationella idag som jag missade, ;/ fan vilken bra dag det här blev!

det här blev en rolig blogg känner jag. jag hoppas att jag inte drar ner någon i värsta klaghumöret nu. isf får ni skylla det på mig.

dagens plus; bror började klockan två så vi for och köpte mat på max, :) tack jocke!
dagens stora minus; jag får fortfarande inte träna så det lär ju knappast bli ngn match i helgen, ;|

OVER AND OUT.

sjätte maj

usch. det har varit en jättelång och jätteseg dag, ;/ har haft feber och varit alldelens hängig.

iaf, jag kände mig lite bättre på eftermidagen så jag for till coop och plockade upp varor. från sex till nio typ, det är inte det roligaste man kan göra men det hjälpte att få tiden att gå.

Nu sitter jag och ser på Big Daddy, ;o jag älskar pojken, han är så sjukt söt!

dagens plus; det är snart sommar, (:
dagens minus; jag är fortfarande sjuk och får inte träna, ;/

OVER AND OUT.


femte maj

Jahaa.. det har varit en helt vanlig måndag. tråkig som vanligt, ;b dagen började med svenska, ganska slapp lektion. andra lektionen skulle vara innebandy men eftersom jag är förkyld, stackars mig, så kunde jag inte vara med, :| jag säger bara dööö förkylning! ;o öhm, sen då.. då hade jag typ hål så jag åkte hem en sväng til barnen och kastade massa bollar. haha, det är fantastiskt hur barn funkar, de är söta de små liven, (: kastar man en boll kutar alla barnen som attan efter den, :) naw säger jag bara, ;)

efter lunch var det spanska, vi gjorde typ inget kul..
efter spanskan var det engelska, vi fick reda på resultaten från nationella, uppsatsen, :) det var mkt skönt! :D

efter skolan gick jag ner till stan en sväng och köpte blommor till emma, (: <3 jag tog bussen till henne och stannade där ett tag och pratade, :)

nu sitter jag här och ska plugga, det går ganska trögt.. ;/ det kommer kanske om ett tag, ;b



dagens plus; det är typ 21 skoldagar kvar
dagens minus; jag har typ feber igen, ;s

OVER AND OUT.

fjärde maj

Wihooo, idag blev det vinst! :) 1-0 mot Anundsjö. mkt skönt :)
Jag kan ju säga att andra halvleken var mkt mkt mkt mkt mkt mkt lång, ;s den tog aldrig slut!

Idag orkar jag inte skriva så mkt, ont i huvudet av all blåst och jag känner mig ganska tom. En stor del av det har att göra med dig emma, <3

En tanke till Emma, Julia, Kim och alla ni andra som var nere i göteborg.

emma bergström, jag älskar dig! <3

OVER AND OUT.


tredje maj

jahapp, nu ska vi se om jag får ihop ngt här.

Dagen började med städning på Akzo, hittade 50 kronor, inte illa om jag får säga det själv. höhö.
härlig timlön för övrigt, 8.000 för drygt två timmar. :) klart godkänt (;
syster och jag gick ner på fotbollssplanen och tänkte träna lite och gissa vilka som kommer med moppen då, om inte självaste snyggida och självaste snyggjohanna! :D en trevlig överaskning sådär på kvällskvisten. Inte blev det sämre när snyggsandra kom gåendes på gångstigen heller, ;) kvällen blev typ fulländad!

Nu sitter jag med snyggingarna i mitt ofantligt välstädade rum, (: babesen sitter och kollar i skolkatalogen och jag sitter här, naaaajs.

Nej, nu ska jag vara social med gästerna.

OVER AND OUT.

andra maj

Sandra fick mig in på banan igen, :) haha, jag hittade min gamla blogg och insåg att det senaste inlägget jag la in var i december 2006. Jag tänkte att det kanske är på tiden att man tar upp den igen?

Dagen kunde gärna få ha börjat lite bättre. När jag vaknade fick jag en sån där; "åhnej-jag-har-försovit-mig-och-jag-kommer-försent-till-skolan"-känsla. Jag kom ur sägen och sprang ner för att käka frukost. Mamma frågade vad jag gjorde uppe så tidigt och då slog det mig att det var ju ingen skola idag, ;b Jag kände mig ganska dum faktiskt, :$

Klockan två var det iallafall dags för försäljning av underställ och andra grejer på Örnexpo. Jag och Matilda var verkligen duktiga, x) det enda vi gjorde bra var att äta godisar från övik energi, haha. Det var riktigt drygt och tråkigt. Fyra timmar i en monter på typ 2*2 meter var inte så kul. På slutet fanns det inge mer syre, vi höll på att gå under av både värme och uttråkning. Och det värsta av allt! Vi missade den sista konstgrästräningen för säsongen! :'( Bara det var ju skäl nog att börja gråta! Vi vände de känslorna till asgarv efter ett tag, ;b det var ju kul att vi gjorde bort oss lagomt mkt för Martin Olofsson! haha, inte alls; "hej-vi-är-fjortisar-och-fnissar-åt-allt-vi-gör!" xD haha, men med facit i hand var det faktiskt en ganska värd dag ;) mkt kul hade vi åt henne också. ojojoj, ;) HUNDEN ;B

Nej, vet ni vad, nu är det dags för miami ink,

OVER AND OUT.

RSS 2.0