utfyllnad

jag behöver;

nya kläder
mera pengar
lite framgång
nått bra i mitt liv
dig, (du kan dö förresten)
ida carlsson (det var inte dig jag menade i föregående behov! :o)
motivation
jullov
tid
glädje
ork
förändringar

ingenting av detta finns just nu, och det känns inte bra.

söndagsgöra

kollade på hockeybrudarna, när vi gick stog det 2-3 till leksand, spännande värre. sara och salla har match snart så vi fick lov att åka hem efter andra. tråkigt eftersom matchen just hade börjat bli spännande igen. guuud vad jag saknar hockeyn känner jag, varför slutade jag ens? jävla innebandy.

får se om jag orkar pallra mig upp till skyttis och kika, man kanske ska göra lite läxor. vi får se vad jag prioriterar högst.


första advent är det idag. ikväll blir det tomtegröt, julmust och tunnbröd med julskinka, :) fysatan vad gott!

hej.


tjugonionde november

det finns en brud som fyller år idag.

denna brud bor på andra sidan jorden.
denna brud är bäst.
denna brud är saknad.
denna brud heter ida carlsson.

grattis älskade, älskade du.
jag saknar dig. <3


det är fredag! :)

indeedo, det är det och det känns så sjukt skönt! :) jag har verkligen ingenting att göra i helgen, inga matcher eftersom det inte har varit några träningar i veckan, :( meeen, då tar jag tillfället i akt och kollar på sunkans match på söndag istället! :) ser ni vilken bra kompis jag är? det är rakt sjukt, :D haha, klockan ett i modo-hallen, följ med vetjja! :)

nu sitter jag, som förra veckan, i datasalen och borde plugga på engelskaglossorna. det gick faktiskt bra för ett tag sen, alla rätt på första försöket, hejja ewe!

nu ska jag fortsätta, trettio minuter kvar.

hej.

modo - luleå

pappa bjuder mig, han är snäll pappa. jag älskar honom, allt som oftast. ;] <3

hej.


datasal och idrott

sitter i datasalen och väntar på att tiden ska gå lite snabbare än vanligt. går inte särskillt bra. :] jag har inte en eftermiddag att se framemot, det är gymmet som gäller på idrotten, gymmet som gäller på ibg och sen vet jag inte om jag ids vara med på träningen, jag menar; tre gympass på en dag, det känns lite.. överkurs.

VG på naturkunskapen, mycket bra ewelina pettersson!

nu är det bara tio minuter kvar av väntan. jag ska gå.

hej.

flashback from the past.

jag saknar dig, även fast jag inte borde.
jag tycker om dig, även fast jag inte borde.
jag tänker på dig 24/7, även fast jag inte borde.
jag vill att du ska vara här, även fast jag inte borde.
jag vill att det ska vara som förut, även fast jag inte borde.

du var bra.
du var trygghet.
du var värme.
du var närhet.
du var..

du var..

jag saknar dig, även fast jag inte borde.

.

92 dagar, 10 timmar, 44 minuter, 25 sek.

tisdag

någon snäll själ som vill göra min design? :D

hej


måndag

dag ett av fem. skolan gick helt okej idag, inga svårigheter faktiskt. först var det innebandygym, sen hade vi georgafi. nu ska vi tydligen göra ett grupparbete, fattar ingenting än så länge, men det gör inget. det tillhör vanligheterna. efter geografin var det lunch (usch), naturkunskap stog på schemat, skönt att det enda jag kom ihåg sen högstadiet var just korsningsscheman och sånt. hoppas att vi ska ha prov på detta snart, då kanske det blir ett bra betyg på det. :D sista lektionen var samhällskunskap, vi fick se på en film som en elev hade rekomenderat. jag fattar det inte?! jag somnade nästan, så.. så jävla bra var den inte. haha.

efter skolan var jag på träningen en stund, sen åkte jag hem och gjorde lite läxor. det gick sådär, koncentrationen var verkligen inte på topp idag, heller.

nu ska jag gå och lägga mig.

godnatt och hej.

öib - skellefteå

matchen slutade 6-1, vände ett underläge 0-1, det var roligt. höhö.

min planering har spruckit ganska bra. det är 5 timmar kvar av dagen och jag har inte börjat plugga. jag har inte ens hämtat böckerna uppifrån, det är inte bra. SKÄRPNING! jag kan plugga lite efter ensam mamma söker, kanske.. vi får se, troligtvis kommer det inte hända så mkt. håll tummarna på att jag har lite energi kvar.

hej.

söndag

och min dag kommer att bestå av innebandy och läxor, förvånade? nej, jag skulle inte tro det.
det är verkligen som emma säger, söndagar är pluggdagar. det finns inget vettigare att göra eftersom man ändå har typ.. söndagsångest hela dagen. varför inte mjukstarta veckan med lite plugg liksom? smart.

vi ser hur långt jag kommer med pluggandet ikväll.
nu ska jag göra lunch innan det är match.

hej

lördag och super mario.

är det idag och jag sitter fast hemma. jag känner mig som en retard som inte har något liv. jag ska inte ljuga, jag har inget liv. det är alltid popcorn och cola zero, varenda vareviga helg. iofs är det skönt och ganska mysigt att sitta uppe med pappa i köket och bara prata fotboll, vilket alla våra samtal leder till, hur kommer det sig egentligen? iallafall, skåpet är alltid fyllt med OLWs smörpopcorn, det är min helgdrog. :)

en hemsk nyhet är att jag har blivit beroende, det är sjukt läskigt. super mario! det är galet att jag inte kan sluta tänka på honom, denna italienska, tjocka gubbe som förgyller sina dagar med att hoppa omkring i gröna rör? vad är det som tilltalar mig? är det den fantastiska musiken kanske? så är det nog.

www.jesper.nu, där finns drogen!

nej, nu ska jag klå den förbannade bossen! level 5, here I come! 

hej! 

idol

anna?! johan?! vad hände nu?

helg

så sant, och det känns så skönt att få koppla bort hjärnan ett tag. :)

jag har jätteont i händerna från kryckorna! jag är dötrött på dem, jag önskar att jag slipper dem till veckan! jag vill typ bränna dem. :(

jag har ingenting att göra ikväll heller, någon som vill hitta på ngt? :) ring isf!

hej.


fredag

japp, sista skolldagen för veckan. känns otroligt skönt, inte för att det har varit en specielt jobbig vecka men ja.

nu sitter jag, julija och ingela och pluggar på engelskaglosorna, eller ja, pluggar och puggar, hahaaaaa, jag kan mina iallafall och det är ju bra. (y) vi har hål fram till fem i tolv! ;o det är tre timmar kvar! ;s vi ska ju hinna trycka in en lunch däremellan, men det känns som att det inte är någon panik med den.

nej, nu ska jag fortsätta.

hej.

the dramatic day of ewe.

dagen startade, ofantligt stappligt, med att jag vaknade klockan sex, jag slängde mig in i duschen. (UTAN LINA!) efter duschen ställde jag mig framför spisen och gjorde världshistoriens godaste havregröt! fixfix, sen gick jag ner till bussen och var iväg till skolan. vi hade först hade vi naturkunskap, en massa snack om cellerna. sedan hade vi religionskunskap. iallafullafall, än så länge har det inte varit kul.

mamma fick ett ryck och började att skrika på mig och ville att jag skulle städa mitt rum, och fuxflux så hade jag gjort det, ;o

engelskan är klar och nu kan jag, utan dåligt samvete, sitta vid datorn eller vid tvn. nu ska jag göra te.

hej.

onsdag

nu är det såhär, om det är en gång jag får dampa så är det idag! åt helvette med mitt nya liv, det är DÖTT, åt helvette med mitt knä! jag har aldrig varit med om sämre tajming! nu har jag inte fått spela på tre veckor och nu när detta händer får jag ju säkert inte spela på två veckor till. fem veckor utan speltid, skitkul! jag blir så less så jag vill grina! som sagt; åt helvette med mitt knä.

förutom detta har jag typ 50 glosor till fredag. kul, verkligen.

en månad kvar, jag saknar dig. jag behöver dig ida carlsson! <3

hej.


tisdag, skola och håltimme

ja, det är tisdag.  jag kanske har håltimme till tjugo i tolv och nu är klockan halv nio, det är typ tre timmar kvar. om jag har tur har jag bara hål till religionen. låter detta skumt? inte alls! om jag inte har religion börjar jag som sagt efter lunchen. då hade det varit helt onödigt att jag klev upp i morse klockan halv sju. det mina vänner är anledningen att jag inte vill ha hål.

just nu sitter jag och andrea nere i biblioteket, jag väntar på julija så vi kan fixa klart religionskunskapen. ljudet fungerar inte på datorn, bilddagboken funkar inte, min hjärna fungerar inte, men hallå. det nya livet.. jag börjar om, ljudet fungerar inte (gud vad skönt, då slipper man få huvudvärk), bilddagboken funkar inte (vad bra, då kan jag ägna min tid till att lära mig mina glosor) och min hjärna fungerar inte (nähä, det har den aldrig gjort)

kul liv jag har så här på tisdagsmorgonen, nu ska jag lämna er ifred.

hej!


ovärd.

just så vill jag summera min helg.

lördag: jag sitter sammanlagt 6 timmar i en buss, åker alltså till skellefteå, tittar på innebandy, vi förlorar med 5-0, åker hem och klockan är 22.36.

söndag: vaknar halv två, huvudvärk som fan, åker till skyttis och kollar på innebandy, de förlorar med 3-4, klockan är 17.20.

imorn börjar mitt nya liv, allt negativt ska bort, från och med imorn har allt en mening och jag ska vara glad. (som sagt, det börjar imorn, jag har fortfarande 7 timmar och 38 minuter att vara negativ, jag ska ta vara på varje minut.)

hej.

3 veckor

tålamodet börjar tryta.

ååh fysatan vad skönt!

samhällsuppsatsen [x]
naturfrågorna [x]
labbrapporten [x]

jag är klar och jag har inge eftersläntarläxor kvar! duktig jag är. nu är det idol.

hej.

himmel i min själ!

det funkade! det där jag sa om samhällen! :D jag blir så glad, den är klar och jag är typ nöjd över den! HAHA, mer sånt!

hej.

haha, är det ett tecken?

jag kom just att tänka på en sak. igår hade vi teori om träningslära. jocke sa att kost, stress och sömn har stor påverkan på hur man tränar och hur man mår psykiskt. när verra och jag satt och fikade innan träningen slog tanken oss båda två samtidigt!

när vi kom upp till skyttis har vi stressat som tokar för att hinna upp till arenan, vi kom just från en lektion som inte var direkt lugn och vi slevar i oss maten. inte konstigt att vi är trötta som.. jag vet inte vad? nej, jag har hittat logiken och svaren på frågorna. det blir tidiga kvällar och bättre planering (om möjligt) från min sida hädanefter.

"tänker man positivt går saker lättare"
jag provar; åååh vad kul det ska bli med att göra samhällsläxan! :D jag känner mig jättepepp på att lära mig en massa grejer! detta blir ett MVG helt klart, för jag är bra och jag klarar detta!

fortsättning följer...

hej

vardag, och allt som hör till.

- samhällskunksapen är inte gjord.
- prestationsångest, i skolan och på planen.
- jag saknar ida.

jag vill bara lägga mig i sängen och sova bort en vecka eller två. och nej, jag är inte deprimerad, ni behöver inte oroa er, det är bara en

det enda som håller modet uppe är julija och simpsons.

hej.

upp över mina öron

med läxor! :o jag tror snart seriöst att jag kommer att drukna i alla böcker! förutom att vi har typ tusen stycken har jag ingen koll på vad som ska göras, eller när jag ska ha tid med allt. inte nog med att de är så många, de är typ asjobbiga med!

snart lägger jag ner verksamheten.

hej.

fail.

detta var min planering för dagen;

1. ta mig igenom skolan
2. träna
3.a) matte
   b) företagsekonomin
   c) samhällskunskapen
   d) andra samhällskunskapen
   e) naturkunskapen

jag klarade 2 av 3. synd bara att läxorna inte blev gjorda. nu har jag något att längta efter till imorn. ;{

hej.

Kashmir

jahapp, då sitter man här igen. i skolbänken. eller ja.. i datasalen men ni fattar vad jag menar. vardag igen, träningar, läxor, ingen sömn + en massa stress. gud vad jag har längtat, verkligen.

vi ska tydligen skriva en uppsats/artikel om konflikten i kashmir. jag kan ingenting, jag orkar inte läsa om det och jag känner mig allmänt anti. :{ någon som vill hjälpa mig att hitta motivation eller finns det någon där ute som kan något om det och vill ha en muntlig redogörelse för mig?!  jag behöver det starkt.

lika bra att försöka fortsätta, hej.

farsdag.

indeedoo, så sant som det är sagt så är det farsdag idag. dagen började med innebandy, vinst med 10-3, (y) sen åkte vi till farmor och farfar och käkad tårta. kul dag, sen åkte vi till coop och köpte en present till pappa; godis, popcorn och ostkrokar. glad vart han. ;b

nu drar bror med mig på ett hemligt uppdrag.

hej.

gratismode.se

nu är det såhär gott folk, jag råder er att bli medlem på gratismode.se/?c=1435.

- helt gratis!
- samla poäng och tjäna ihop ett presentkort på HM, Kicks, Veromoda m.fl!

helt klart värt! :)

lördag

nu är jag lagomt less på näsblodet! det kommer helt utan förvarning! :o

hej.


idol

hihi, lars åkte ut. jag är inte ledsen. :D

förresten.

KUL! jag hade skrivit asmkt men sen försvinner allt när jag skulle publicera det! :o DAMP.

iallafall, jag tar om det i en förkortad version.

tog bussen in till stan, hämtade en massa böcker på skolan. orka plugga över helgen, men eftersom jag har geografiprov på måndag är det liksom ett måste. efter det gick jag ner till sliperiet. efter många om och men kom jag in. HAHA, det gick jättebra att hitta dit, det tyckte nog julija med ;]

efter hanna var det min tur att bli fotograferad. :B först tog julija ett vanligt kort, rakt framifrån. fiiint. sen skulle vi knäppa mitt psykologkort ;] det var inte det enklaste att se allvarlig och empatisk med mats när han låg och agerade ledsen och bedrövad. :B mellan asgarven han hon nog ta ett kort eller två.

nu ska jag snabba mig att publicera innan allt försvinner igen.

hej.

emma bergström

tack än en gång emma! :) designen blev skitfin. du är bäst. <3

.

fortfarande ont i halsen
fortfarande inte gjort naturkunskapen
fortfarande 110 dagar, 23 timmar, 32 minuter och 30 sekunder.

hej.

leeeeeeeeeeeeeeeess!

okej, nu känner jag att jag måste skriva av mig. om ni är less på klag är detta fel blogg att läsa! jag ber er vänligen att besöka någon annans.

först och främst är jag förkyld! ;o jag kan knappt andas och jag blöder näsblod för fulla toaletter. jag kan förklara grejen.. jag satt och såg på tv när jag kände hur det rann i halsen, jag bah va?! haha, nä men, jag undrade såklart vad som försigick, :B jag tyckte det kändes äckligt så jag skulle gå till toan och spotta ut det och  plötsligt började det forsa! jag var tvungen att springa in på toan för att stoppa in en massa bomull så jag inte skulle förblöda. jag menar, hade det varit trevligt att komma hem till en uttömd flicka på lunchen? nä, jag skulle inte tro det! så, för allas trevnad så tog jag saken i egna händer och stoppad blödningen. frid och fröjd. jag kan tillägga att det tog tjugo minuter för det att sluta rinna. kuuuuul!

sen har jag ju en massa läxor som jag inte har gjort och eftersom denna förkyldning var helt oplanerad (!) så har jag inte kunnat ta hem böckerna. jag antar att jag måste lämna in läxorna imorgon istället så faktiskt hoppas jag på att jag fortfarande har lika ont i halsen och en massa feber eller nått imorn. nackdelen med det är ju att jag missar änu fler lektioner. :{ men iallafall, jag kan ju inte gå om jag mår dåligt så vi håller tummarna på det.

nu ska jag kolla om det är några fler som vill köpa chokladbollar, tre kvar. någon? :D

hej.

.

112 dagar, 23 timmar, 55 min, 30 sek.

sjuk

ja, det stämmer. precis som hela halva sverige verkar vara just nu så har jag också åkt på fökyldningen. roligt värre. det blir en hemma-dag idag. har ingen aning om vad jag ska hitta på förutom att typ snyta mig?

ingen träning blir det ikväll heller = ingen match i helgen. :( två spelfria helger är inget som står på min tycka-om lista direkt.

jag borde göra naturkunskapen, och företagsekonomin också. KUL LIV!

++++++ jag är så sjukt less på valet i USA, skönt att det är över. heja barack!

hej,

RSS 2.0