.

jag hatar att vi måste inventera på den sista lediga lovdagen.
jag hatar att jag fortfarande inte är klar med samhällskunskapen
jag hatar att jag är den enda som behöver hjälpa till här hemma.
jag hatar att jag inte har ngt liv.
jag hatar att det är 117 dagar, 16 timmar, 35 minuter och 40 sek kvar.
jag hatar att köra bil när det inte går som jag vill! ;o

meeeen,
jag älskar att det är innebandy imorn.
jag älskar att sara och johanna är hemma. :)
jag älskar att det snart är middag.
jag älskar att mamma ska baka tunnbröd imorn. :)
jag älskar att pappa köpte halloweengodis. :D

hej.

träning

+
det gick bra
jag får spela i helgen
innebandy är kuuuul igen. :D

-
jenny, dumma unge, gör illa sig.
jag får dåligt samvete.


krya på dig jenny! :)

jag har fortfarande 23 kakburkar, KÖP!


modo - brynäs

+

modo vann med 6-0
jag fick en kram av niklas. :D

-

eftersom jag inte hade nån sittplats med pappa fick jag köpa en stå.
eftersom det var aslång kö missade jag nationalsången, :( förlåt sandra och jessica! :(
jag har svinont i knät. det är synd om mig. :(

hej.
 


rip hösten!

jag sitter i mitt mörka rum. alldelens ensam. jag tänker på hur mkt roligare allt hade varit med ett vitt, kallt täcke på marken. när jag sitter här, djupt nere i mina innersta tankar tittar jag ut genom fönstret. gissa vad jag ser?!

DET SNÖAR! :D jag blir så glad så jag måste skrika, eller okej. det gör jag inte eftersom salla ligger och sover men jag var så nära! :D

skönt att tråk-hösten är över. nu håller vi tummarna att snön ligger kvar och att det inte blir som förra vintern. kom igen nu snön, stanna kvar!

hej.


söndag

122 dagar, 13 timmar, 25 min, 30 sek.

lov! :)

guuud vad skönt med lov! :) denna vecka har verkligen tagit på krafterna! nog om det. vi fick sluta efter lunch, värt att tillägga, ;}

efter skolan åkte jag hem och väntade på att sandra skulle komma hem. när hon tillslut kommit fram ringde hon mig och jag stack ner till henne. dagens ärende var kinaresan. :D det känns superbra att vi äntligen har bestämt oss för att åka, eller jag bestämde mig redan ida flyttade, men nu är det verkligen på riktigt! :) vi kollade en massa flyg och sånt. går allt enligt planerna kanske vi åker iväg den 26 februari 2009. :) vi kollade även en massa grejer om visum och vaccinationer och sånt. (:

efter allt det där fikade vi lite och såg på topmodel. jade är sämst! :(

nu sitter jag här och längtar till imorn, jag är jättepepp på match! :D jag hoppas verkligen att jag får stå, håll tummarna gott folk! :D

jag glömde säga; vi säljer chokladbollar och lillebrors kolor för resan till afrika! snälla köp! 23 lådor kvar..

hej.

plugg.

ja, blir ni förvånade nu när det kommer ett till inlägg med klagoord från mig?  nej, jag skulle inte tro det. dagens klag består till stor del av läxor. alla dessa jävla läxor, varför kommer allting veckan innan provet för? sååå onödigt, det är ju då man vill att det ska vara slappt, men inte då! :o

dagen har inte varit så jobbig, började med att vara i gymmet. sen hade vi inga fler lektioner. skönt som satan! :) imorse när jag vaknade tänkte jag nämligen att detta skulle vara en skön dag att slippa, och det gjorde vi ju.  ;b

efter skolan (haha), gick jag och verra ner till alex på intersport för att kolla en jacka. mkt skön måste jag säga också! :) det blir nog en sån, ganska snyggt också om alla i laget har en! vi ser väl hur det blir. :)

och nu borde sara och johanna vara framme hos ida i kina. :) jag är så avundsjuk, men på sportlovet är det min tur. :)
jag saknar ida fruktansvärt mkt! jag längtar tills dessa två år är över! (: <3

nej, nu måste jag tillbaka till samhällskunskapens underbara värld.

jag skojar, den är hemsk! :(

usch.

klockan är just nu 22.46 och jag har suttit och pluggat från klockan halv sju kanske. jag är redigt less på naturkunskapen, kolhydrater, proteiner, fetter, vitaminer och mineraler och allt som hör till. religionskunskapen och allt om judendomen, samhällskunskapen och allt som har med "stratification and class structure" :( jag är less på skolan och på alla läxor. det är inte okej att alla lägger in alla läxor veckan innan lovet. jag är TRÖTT som satan att behöva sitta uppe så länge på kvällarna och råplugga. VI HAR ETT LIV LÄRARE, HAR NI SVÅRT ATT INSE DET?!

förlåt, jag är bara så less och trött.

+ blir jag typ arg på magnus betnér! han är ju inte ens rolig och nu fattar jag inte ens vad som är roligt i hans stand-up komik?! ;s "jag förstår inte vad ni vill med den där speciella slaktningen, jag menar, ni snackar om en grej som ska bli en macka?" JAHA, låt dom göra som dom vill? :o haha, FAIL säger jag bara. det var ingen som skrattade?!

oj, jag märker att detta inlägg är ganska så jättenegativt. jag ber om ursäkt, men jag måste skriva av mig.
jag vill ha lov nu! (: jag hoppas verkligen att sthlm-resan funkar! :)

oooooch, sara och josip åker imorgon! jag är så avundsjuk! jag vill också träffa ida, jag saknar henne så fruktansvärt! <3

hejdå.

en massa innebandy

match 1; ÖIB - GK IBS herrar div.4
Övik vann med 6-2

match 2; ÖIB - GK IBS damer div.2
Övik vann med, skitsamma. vi vann :D

match 3; ÖIB - motståndarna herrar div.1
Övik vann med 11-8


puss på öviks vinster.

hej.

underbar helg än så länge!

fredag; dagen började med skola, inte så underbart men. sedan åkte jag hem med 11 bussen eftersom vi inte hade fler lektioner. :) efter skolan satte jag mig med samhällskunskapen en stund och gjorde bort en massa uppgifter. sköööönt! klockan halv sex var det dags för avfärd till fröken sidner i köpmanholmen. :D hela kvällen var awesome! precis som jag förutspådde blev det god mat, underbart sällskap och en massa kul! :) detta måste göras om inom en snar framtid!

lördag; dagen började inte som jag hade hoppats på, tydligen fanns det ingen annan i våran 42-manna trupp som kunde jobba idag så, såklart, fick jag fara iväg. ;s vi började på edmarks där vi packade ner aftonbladet, en rabattkupong på 10% på coop forum och fem frallor. kuuul. :( inte, sen fick vi gå runt i hela kroksta för att knacka på varje dörr och dela ut dessa påsar. ;s iallafall, när det var klart var det dags för samling. jag orkar inte skriva om matchen, vi vann med 8-1 över täfteå/sävar. :D well done bruttor!

hej.


helg

det är skönt med helg, ett brejk från vardagen.
ikväll kanske det blir chilligt med brudarna i klassen; film, god mat och härligt sällskap. det är om jag har skjuts dvs. jag ber till gudarna!

annars, om det inte går blir det nog bara en härlig kväll hemma. :)
vi ser vad som händer.

hej.




mina damer och herrar, pojkar och flickor, katter och hundar, glada och lesna hestar, långa och korta, fula och snygga, dom med körtkort och dom utan! jag har en glad sak att berätta! :D det blir chilligt med brudarna ikväll! jag har blivit bönhörd, Gud älskar mig och idag älskar jag honom. tack för mig.

hej. igen.

fruktansvärt!

dagen började verkligen med en katastrof! :o jag försovde mig, (trodde jag), så jag fick lov att slänga i mig frukosten, slänga ner alla träningsgrejer i väskan, dra på mig jackan och mössan och kuta ner till bussen. när jag väl kommer fram är bussen tio minuter sen, (som vanligt!) sen när jag kommer till skolan kommer jag på; ja just, vi har ju haft fystester hela veckan så vi har ju ingen fys! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o jag blev lagomt less när jag kom på att vi började klockan tjugo i tio istället! aja, jag gjorde bort geografin som jag hade kvar att göra och sen kom lina och gjorde mig sällskap. :)

sen han jag inte hämta ibg-kläderna heller. :(

men iallafall, vi hade träning tidigare idag också. det gick åt helvette, kan det vara för att jag är så less i benen sen i måndags och att jag har sån träningsvärk i magen att jag knappt kanandas? kanske.

ikväll ska jag se på generation fett, idag handlar det om en tjej som vill bli världens fetaste. :o det är äckligt.

hejdå.


inget plugg (;o) men däremot en massa träning

ja, som sagt. ännu mera fystester. idag var det beep-testet, harres och spänsthopp som stod på schemat.
beep-testet gick åt helvette, knät samarbetade inte alls och jag fick typ senadrag inne i knät, om man nu kan få det, men tänk själva känlsan liksom. spänsthoppen gick ju.. bra, haha. förbättring med en hel centimeter! :D en otrolig prestation! sen harres gick inte alls bra, vi hade dessutom inte nån tid alls så det blev bara två försök, ;s
iallafall, jag tycker att testerna gick helt okej, några förbättringar blev det ju iaf.

jockes ungar var med på testerna också, så sjukt söt dotter han har! "mamma, jag fick hundra poäng på springa!" och sen lilla lilla kalle! :D han vägrade att ha sockarna på sig! x) och.. petter höll ju på att dö när han skulle hålla i kalle, haha. han var typ livrädd att han skulle tappa ner honom i govlet. ;b

jag har träningsvärk i armen sen igår. vi hade målvaktsträning igår med Gun från damelit. vi tränade ganska mkt utkast, eller mkt och mkt, jämför man med mängden vi brukar träna i vanliga fall så var det mkt. ;b haha.

ingen läxa har vi heller! ;o det är galet, det känns som att jag har missat något, men det är sant. vi har verkligen inga läxor.

snart är det simpsons, jag måste ladda. hej

ännu mer plugg och lite träning

ja-a, vad ska man säga. jag försår att ni inte direkt är förvånade på innehållet av min dag. jag kan inte mer än hålla med er. det är fan i mig allt man gör nu för tin. äter, sover, pluggar och tränar. gör man mot förmodan inget av detta hamnar man oftast här eller framför tv;n. jag börjar faktiskt bli lite less på detta liv. haha, skönt med lov snart! :)

fystester hade vi idag också. det gick faktiskt bättre än förväntat! :)
bättre poäng i både brutalbänken och bänkpress! :D bra jobbat ewe!

nu har jag faktiskt ingen anledning att gå, men jag gör det ändå.
haha, vilket snittsigt rim! ;)

hej.

plugg

jag är så omotiverad. jag förstår inget. ordet uthopia? visst, betydelsen fattar jag, men sen då?

vi ska alltså skapa ett eget uthopia, typ drömsamhälle. vilket politiskt synsätt, vilka mål, regler och metoder ska finnas för att uppnå målen? det ska vara klart tills imorn och jag har inte börjat. jag skäms och jag vill kunna vrida tillbaka klockan till i måndags. varför? jo, för att;

1. jag hade kunnat byta kanyl..
2. ... så jag slapp vara sjuk...
3. ... så jag inte hade behövt varit hemma hela veckan...
4. ... och jag hade kunna träna. hade jag kunnat träna hade jag...
5. ... kanske fått spelat i helgen...
6. ... och jag hade varit glad.
7. jag hade även inte behövt varit hemma från klassfesten! :o



tack pappa, erbjudandet låter så lockande och det är fan inte långt ifrån att jag hoppar på idén!


resultat av matcherna

första matchen;  ÖIB - Dalen 4-4
andra matchen; ÖIB - IKSU Ungdom 1-7
tredje matchen; ÖIB - Ersboda 5-4

2;a i gruppen och vi gick vidare. bra tjejer.

sm-kval

.. och jag får fortfarande inte spela. jag börjar att bli less på att vänta på min tur nu.
jag vill också visa vad jag kan, vad jag går för liksom! när ska jag få chansen att visa att jag inte bara är en reservmålvakt?! jag vill inte bara träna, fan åtta träningar i veckan och 0 matchminuter. det känns inte kul längre.

"laget före jaget", visst kunde jag köpa det förra helgen men nu är det fan min tur!

hejdå.

förresten, ÖIB - Dalen , 4-4
nästa match; ÖIB - IKSU ungdom, 12.00 på skyttis.



första matchen; ÖIB - Dalen 4-4
andra matchen; ÖIB - IKSU Ungdom 1-7
tredje matchen spelas klockan 17, (?)

skönt med helg!

skulle nog de flesta normala människor säga, men eftersom jag inte är normal säger jag inte så. höhö.
jag är så socialsjuk, om det nu finns ngt som heter så, men iallafall, jag är det! jag har inte haft en vettig konversation på en hel vecka! :o det är som att vara fast på en öde ö, fast på min ö fanns det människor så jag var inte öde, men människorna var min familj och det är svårt att prata med dom.

iallafall, julija fick bli mitt offer idag. tack för att du stog ut med mig hela dagen utan att döda mig! :) <3 du är guld värd!

klassfest är det ikväll också, men eftersom jag fortfarande känner mig trött och hängig så blir det en hemmakväll. som vanligt. match imorn också så jag måste ju skriva några hejarramsor och värma upp rösten till max! tjejerna har ju Sm-kval damn it! heja övik! :)

nej, nu är det tvn som kallar. hej!


jag är less igen.

  • jag vill till kina, nu.
  • jag vill inte ha diabetes längre
  • jag vill må bra igen
  • jag vill till skolan
  • jag vill inte missa fler lektioner
  • jag vill kunna träna
  • jag vill spela till helgen
  • jag vill att ida ska komma hem. <3
  • jag vill inte vara kär längre.

the man who can't be moved - the script,


ännu mer sucess, och ganska mkt fail.

sucess;  efter träningen i måndags fick jag den briljanta idén att ringa efter pappa så jag fick köra hem. det vart, som ni ser på rubriken, ännu mer sucess än förra gången.

antal döda; 0
antal painkattacker; 0
antal kärringstopp; 0!

helt otroligt! hejja mig! :D

fail; natten mot tisdag är jag hög som satan, 4.2 i ketoner och jag mår sjukt dåligt. det blir toabesök 10 ggr under natten och hela tisdagen sover jag, jag vaknade runt 8 och sjukanmälde mig och slängde iväg ett sms till julija. sedan somnade jag om och sovde till typ 12, då blev det brunch bestående av yoghurt. somnade igen och vaknade inte förns 20. då var det simpsons och family guy, :D då mådde jag genast bättre! ;] haha. jag hade, eller har fortfarande en dryg huvudvärk som inte vill släppa. efter en dubbelalvedon och ingen förbättring återstår det bara att sova. (y)

ska jag vara ärlig så är jag inte jätteledsen att jag inte mår bra idag. vi har nämligen orienteringsdag. :( jag tror inte att kicki tycker om mig längre. jag var varken med på skoljoggen (pumpen krånglade så jag var tvungen att åka hem och fixa den), coopertestet (blodsockret var åt helvette, låg hemma) och nu orienteringen (samma som på cooper).

jag har kommit på det värsta sättet att vakna också!
mamma och hennes jobbarkompis har kommit på den underbara idén att varje onsdag ska de vara tillsammans med barnen, såklart är de hos mamma idag. alla barnen kom klockan 8 och alla barnen skriker och grinar! det är inte jättekul kan jag lova.

nu får ni underhålla mig, jag är så less på att vara ensamen hemma. ;s

hej.

sucess!

antal döda: 0
antal krockar: 0
antal kärringstopp: 2
antal avkörningar: 0
antal panikattacker:  typ lika många gånger som vi mötte en bil. :b

slutsats: en helt okej första övningskörning! :D

idag är det..

fredag, och en jävligt konstig fredag också om jag får säga det själv. och eftersom jag får det så gör jag det. :D

konstig grej 1: svempa var sjuk så...
konstig grej 2: ...vi hade varken matte...
konstig grej 3: ... eller nån naturkunskap, okej. det var inte så konstigt eftersom vi har halvklass, men ändåå.
konstig grej 4: vi hade inga lektioner fram till lunch, trodde vi...
konstig grej 5: ... så sandra ringde annelie, hon sa att vi fick jobba ett tag och sen sluta...
konstig grej 6: ... så vi slutade 10 och...
konstig grej 7: ... vi gick på stan hela dagen!
konstig grej 8: jag köpte en massa grejer på stan men...
konstig grej 9: ... jag har en massa pengar kvar! :D

inte så konstig grej 10: jag är trött så jag ska sova. hej!

såhär ligger ...

såhär ligger det till;
jag är sjuk, jag har en sån fruktansvärd träningsvärk och jag vet inte vad jag ska göra med honom.

låter det lockande att byta liv? ring isf.


vilken underbar dag!

1. vi började dagen med att vara i gymmet.
2. det var äcklig mat i skolan.
3. vi hade bara tråkiga lektioner.
4. vi hade fys innan träningen.
5. det gick dåligt på träningen.
6. mamma och pappa var på möten, jag fick gå hem...
7. .. i regnet!
8. jag förstår mig inte på dig...
9. eller mig själv..
10. jag behöver någon som kan berätta vad jag ska göra.

förresten, rubriken var ett skämt.

RSS 2.0