innebandyhelg

det kan man minst säga att det var, (: fullspäckat.

lördag; dam 2an ÖIB - Umeå city
vi vann med 5-2, snyyggt.

söndag; dj18 ÖIB - Umeå city
vi förlorade med 2-3, baajs.
sara eidenvall, huvva! :(

jag hatar geografi-stig, :( varför ger man eleverna 70 städer att lära sig på en vecka? :o det är sjukt och jag hatar det. hejdå!

lärare?

tycker lärare att det är kul eller underhållande att se eleverna konka omkring på sisådär 15 kilo läxor varje dag? tar de ut all ilska på oss från deras barndom? är detta deras sätt att inge respekt? funderingarna är många och svaret har jag fortfarande kommit fram till. någon som har ett vettigt svar? jag menar; vilken friskt människa ger en liten liten flicka i årgång 92 i läxa att lära sig 70 städer på en vecka?! har han ens tänkt på att jag har typ tretusen träningar i veckan? har han tänk på att jag har ett liv till skillnad från honom? har han tänkt på att jag kanske inte tycker att det är kul att lära mig en massa städer? jag tycker att det räcker med att veta om de ligger norr eller söder om mitten av sverige. ;b

jag tycker faktiskt att det är lika viktigt att se på vem kan slå filip&fredrik, ett sånt underbart program! :D haha, jag tror bestämt att jag ska se på det. hej.

kortdag, (:

så skönt, :) vi fick sluta strax innan ett idag, dagen skulle annars sluta halv fyra, ( ;o ) jäkulskt skönt att kunna ta bussen hem och bara sitta och slappa. senare idag blir det träning, jag ber till gudarna att knät ska kännas bättre idag. förra träningen gick det inte alls, det högg till i knät varje gång jag belastade det. jag blir så frustrerad att det alltid ska vara nått som ska skita sig eller spöka. ;s uschusch.

kort hår har jag också skaffat mig, :D känns skönt att det äntligen är gjort, jag har dragit på det länge. ;s men nöjd blev jag! :D hihi.

nej,  nu ska jag ta mig i kragen och göra klart svenskan, och religionen. hej.

snälla.

jag behöver ett rum, eller inte ens det; jag behöver en liten liten yta där jag kan få plats med en liten liten madrass där jag kan sova. kanske under en säng? jag gör vad som helst för att komma iväg från henne just nu. jag kan inte tänka mig en värre männska! jag är så fruktansvärt less på att personen i fråga gör allt i sin makt att göra mitt liv till ett helvette.

jag kanske håller ut i veckan, men sen är det nog kört.

hör av er; 076-7644898

jag är otroooooligt tacksam för svar.

/ desperat!

innebandy, vinst och vardag.

ja, vi kan väl brörja med innebandyn, :) vi hade träningsmatch mot ankarsvik tror jag de hette, :b de kom från sundsvall iallafall. vi vann med 7-4. (y) brabra.

vardag.. ja, måndagen är bortgjord. vi började dagen med innebandy, det gick hyffsat. :) sen hade vi geografi med stig. vi satt med seterra och lärde oss europas länder, huvudstäder och  när vi var klar med det försökte vi med sveriges landskap. efter det var det lunch, poatisbullar. ;s aja, sen fick vi se på en jättespännande och jätteny film med jättecoola specialeffekter om det periodiska systemet! kände ni ironin? den var värdelös och jag höll på att somna typ hundra gånger. julija fick hjälpa mig genom att skriva lappar till mig. haha. sen hade vi samhällskunskap. vi såg på en till film. om norrbyskär. vi ska dit på onsdag. den var inte en top 5 film. gamla norrlänningar som pratar om deras uppväxt är väl inte det roligaste kanske. men helt ointressant var det inte.

imorn är det tisdag och alla 2er ska få besök av civilförsvaret. vi ser väl vad det är förnått senare.

nu ska jag se klart simpons. hej.

lördag, match och teambuilding.

precis som rubriken antyder är det lördag. jag har kommit på att lördagar är en fräsig dag. så fräsig att det faktiskt har gått och blivit min favoritdag i veckan. bra jobbat lördag. om någon är intresserad kan jag även berätta att torsdagen tog första platsen som min absoluta hat-dag. iallafullafall..

det är även match idag. jag är inte taggad alls, hatet till fotboll har förföljt mig ända sen förra matchen.. det är med en aningens over-sizead klump i halsen jag säger att fotbollen kommer nog bli prio 2 hädanefter. eller tre kanske tillochmed. jag tror faktiskt att läxorna går före också. ta mig tusan. fotbollen gör mig inte ens glad längre. ;o

efter matchen, som jag faktiskt inte tror kommer gå bra, är det raka vägen till BKs klubbstuga. där ska vi äta tacos och typ lära känna varandra. vi ska på sävarcup nästa helg och för tillfället kan jag fortfarande inte alla namn. det är ju bra..

nej, nu ska jag packa väskan och såntdär. vi hörs sen.

OVER AND OUT.

ic-games, innebandyträning och nya skor.

jaa, ic-games.. var börjar man? haha, :b vi hade typ några grenar;
1. musik, lagledaren satt längst fram, lärarna spelade upp en massa musik och vi skulle skrika IC2! det gick ju sådär, :b in fact, det gick dåligt. haha.
2. äppel-upptagande. det gick inte heller bra, :b ni  vet, det ligger en massa äpplen i en hink med vatten.
3. kasta-en-tennisboll-i-en-strumpa. haha, det var en skum lek, ;] aja, vi förlorade igen ;]
4. rapp. våran var topppen, tummenupp! (y)

jag vet inte om vi hade några fler, det var ganska tråkigt faktiskt.

efter det var det träning, det kändes jättebra! :D jag vet inte vad som har hänt, det bara känns bra! :D
sen fick jag ett par nya skor av verra också, billigt billigt, :) tacktack! :)

OVER AND OUT.

rubrikbrist? ;o

haha, jag tänkte vara kreativ och blogga lite för en stund sen eftersom jag inte ska träna idag. det gick sådär kan jag ju säga. när jag skulle logga in såg jag en blogg som hette "ung mamma 15", där har jag suttit i snart en och en hlav timme, :b haha, jag är helt begaistrad! :D tjejen var femton år när hon fick dottern Wilma. jag tycker hon är stencool! modig minst sagt!

iallafall, just nu sitter jag och ser på sjukhuset. jag ska snart gå ner och fika lite kanske. sen ska jag nog sova. jag känner mig sjukare nu än förut, jag är jättetrött och känner mig hängig som satan. nej, nu är det slut gnällt. ;b

imorn är det ic-games. jag har ingen aning om vad det är men taggad är jag, haha! goo SPIC2!

förresten, jag är less på mina rubriker, alltså datumet. nu blir det en förändring, :b haha!

OVER AND OUT.


glasögonshelvette.

okej, så här är det.

mamma och jag skulle gå runt sjön, eftersom vi lilla valpskrället var för liten och inte orkar gå så långt stannade hon hemma, det var ganska tidigt på morgonen så varken mamma eller jag trodde att det lilla monstret skulle hoppa
upp på köksbänken och riva ner mina älskade extraögon! ;s iallafall, som ni kanske redan har förstått så gjorde hon det.

nu har jag typ tusen miljoner småsmå ripor på högra glaset som irriterar mig något så förbannat! :@ jag smäller snart av.. nu måste jag gå ner till optikern med dem, men när ska jag hinna det? ;o jag som hoppades på att min syn skulle ha förbättras men efter två veckors gnagande huvudvärk har jag nu gett upp hoppet. jag får inse fakta, ta mitt förnuft till fånga och glömma min dröm om perfekt syn.

imorgon blir det en tur till optikern, så det så.

åttonde september

guud vad jag är taggad på att resa! :D vi snackade om resan som vi ska göra i trean idag på historian, :) det känns mer och mer kul! haha, :D

om allt går som planerat kommer vi flyga till london, england först, dock bara en mellanlandning, sedan åker vi vidare till kapstaden, sydafrika. relativt nära kapstaden ska det tydligen finnas pingviner, haha. det känns ju lite skumt att se pingviner i afrika, menmen ;] efter sydafrika kommer vi ta tåget och bussen till windhoek, namibia. där ska tydligen världens äldsta öken finnas, :b haha, den ska vara röd och.. cool? :B haha, sen, om vi överlever färden, ska vi iväg till livingstone, zambia där jag faktiskt inte vet vad vi ska göra, men det lär ju finnas nått iallafall, haha. efter vi varit i livingstone hoppar vi på bussen och efter sex timmar kommer vi till lusaka, zambia. där tar vår resa slut.

jag hoppas verkligen att allt går i lås! :D det skulle vara en fantastisk upplevelse! :)

sara ville att jag skulle skriva en rad om henne, här kommer den;

sara tjärnström, du är nais, puss! <3


åttonde september

dagen kunde inte starta sämre, ;s jag mår jättekonstigt + har jag en känning som inte vill ge sig. :(

iallafall, förste lektionen var innebandygym, men eftersom jag har ont i halsen tränade jag inte. vi testade iaf kläder. lyckat också att alla tre målvakter var borta. jens hade försovit sig, sooopa, jag vet inte var freddan var men där var han inte iaf, haha. och jag var sjuk. jävligt skum träning, ;b

nu har jag hål till elva, då är det geografi som gäller. måste byta insulin innan jag åker iväg också..

jag skriver kanske mer ikväll, hej.

OVER AND OUT.

sjunde september

vi spelade mot ÖIB P93. haha, katastrof från min sida. igen, andra gången denna helg. vi får säga att jag har gjort bort min dåliga match för säsongen! haha, bra att göra bort den på en träningsmatch istället för i en seriematch, (y)

imorn är det skola och jag känner mig sjuk, det är inte bra, :[

OVER AND OUT.

sjätte september

jag är så glad! internet är tillbaka! :D eller inte riktigt så, jocke har fixat routern så i själva verket så har jocke fixat tillbaka internet, vad skulle jag göra utan honom? 

fast, jag hatar fotboll nu. troligen för all framtid. eller åtminstone till nästa vecka.
matchen var en katastrof från min sida och jag skäms, förlåt Arnäs IF div.4 
det blev 4-2 till älandsbro. :(

iallafall, det är bara 21 veckor kvar till sportlovet. det borde gå snabbt, (y)

nu ska jag se pirates of the caribian, hej.

sjätte september

jaha, det börjar dra ihop sig till match. en kvart till samling, ;] bortamatch mot Älandsbro, känns som man hellre vill stanna hemma och sova, men wtf, vi kör.

resultat kommer senare. hej.

femte september

och alla tal är klara! det minsta jag kan säga att det är skönt att det är över, (: det kändes mkt bättre denna gång dock. ett steg framåt! tummenupp!

nu är jag med sandra, (: vi har tjockat i oss en massa taco + en heel del godis, 2.90 på coop, då måste man ju slå till, ;]

nu ska vi fortsätta se på min stora kärlek mycket fin film måste jag säga.

OVER AND OUT.

femte september

.. och jag bröjar om en och en halv timme. datorn är seg, snäppet snabbare än min dator at home dock. jag är nästan sjuk,  jag har ont i huvudet, jag slår vad om att jag har feber och som att det inte var nog med det ska vi redovisa vårat tal idag. jag vill inte. så är det. eftersom vi inte hade någon naturkunskap har vi haft hål från 9.20 + lunchrasten, vi börjar 11.55, vilken tid dessutom! ;s det blir ett konstigt inlägg. jag skriver det som kommer upp, enjoy! jag och julija sitter i bibblan och närmast skriker till varandra, haha. snart kommer surgubben och säger till oss. estetarna har lektion. möhö, stackare! svempa tyckte att jag var duktig på matten idag, fastän jag var sjuk i fredags och inte kunde jobba så ligger jag före de flesta, läckert värre! :D jag känner mig konstig, jag lovar, det är feber..

förresten, den 19;e åker håret! :D nu blirne kort, kort, kort. :) om jag törst det vill säga. se till att  peppa mig nu gott folk!

Det är det tredje talet vi har nu, jag börjar bli less. i don't like to talk infront of other people. it's good that I have a easy topic, my shoulder, i like it.. NOT. i hate my shoulder, it can die! anyway, oops, my swedish has turn into english, maybe that's a good thing.

Julija, julija, she's a awsome person! she's my rolemodel! :D möhö, we like! <3

i'm tired to be here, i mean.. if you have to be at school, why can't you have classes then? i'd rather be at home.. i wanna go home.. and i can't go to maria later today either.. but she won't answer my calls. damn you, maria, damn you. haha.

sandra and I are gonna have a taco-fest today! :D that's gonna be fun. tacos, film and 2.90 candy from coop. it's gonna be nice, very nice ;]

nej, nu ska vi gå och göra skolan osäker. hejdå!

OVER AND OUT.


första september

.. och nu är det höst på riktigt! det kan aldrig vara varmare är 10 grader på dagarna! ;o jag vill ha mera sommar, jäkla höst. då kan det hellre bli vinter direkt istället. :) ialla fulla fall, första ibg-träningen idag gick helt okej, (:

nu måste jag avlägsna mig från dumburken, tjing.

RSS 2.0