trettionde augusti

jag känner att jag borde be om ursäkt för mitt minst sagt dåliga uppdaterande. jag har dock en anledning som jag iaf tycker är helt godkänd. jag har inget internet! :o skiten är fortfarande inte lagad.. nödlösningen är just nu att jockes dator har fått äran att ha den enda internetkabeln i huset. det känns ju sådär..

en snabbgenomgång av veckan;

måndag- jag kan summera dagen med ett ord; nervositet! dagen gick dock oväntat fort och det var ingenting som hände. en otroligt tråkig dag faktiskt.
tisdag- första dagen i skolan, SPIC2 heter nu min nya klass. dagen och klassen var mkt lyckad! :) otroligt roliga människor! :) tummenupp för SPIC2!
onsdag- det var skola, säkert en eller annan träning också. :)
torsdag- det ÖSTE ner regn. mammas kompis kompis som bor i sthlm hade ringt mammas kompis för att kolla att hon överlevde regnmassorna och att hennes hus stod kvar. haha, lite överdrivet, men ändå! Jag fick också skynda mig att skriva mitt tal på engelska om en person jag beundrade, det stog mellan Al Gore och Nelson Mandela. Al vann. haha, vilken otrolig ära! att en sextonårig tjej skriver ett tre minuter långt tal. det är inte att leka med gott folk, verkligen inte. hans fredspris kan inte mäta sig med detta. no way.
fredag- det måste vara, utan att överdriva, den hemskaste dagen i mitt liv! jag kunde inte somna förns halv fyra för jag mådde så otroligt illa, först trodde jag att jag var så nervös inför morgondagen då vi skulle läsa upp vårat tal, men det visade sig senare att så var inte fallet. inte helt iaf. en grej i pumpen hade lyckats gå av så jag itn hade fått något insulin på ett x antal timmar. jag låg på 24 när jag vaknade och hade 4.2 i ketoner, för er som inte vet ska man helst inte ligga över 7, så jag låg alltså ca 3 gånger så högt som man borde och man ska ha 0.0 i ketoner. 4.2 gånger så mkt där alltså. jag mådde skit så det blev ingen skola. jag har inte så stor lust att gå till skolan och läsa upp mitt tal för hela klassen. :( aja, det går inte att göra ngt åt utan jag drar fram optimisten inom mig och säger; kul, jag får prata inför en större grupp. det är säkert bra på nått sätt! det kändes bra. not.

nu har jag fått skrivit av mig lite iaf, (: jag kan inte säga när jag skriver nästa gång, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, haha.

OVER AND OUT.


tjugofjärde augusti

jag ber till alla gudar som går att tillbe; snälla, snälla, snälla! fixa mitt internet så jag slipper starta om det var femte sekund! jag är så fruktansvärt less på att det inte fungerar. det har varit paj allt förlänge nu. jag hoppas att det inte slutar funka tills jag har skrivit klart iallafall. (y) håll tummarna! 

jahapp, vad ska man hitta på och skriva om då? vi ser väl vad som poppar upp i huvudet.

jaa, vi hade match idag.. det var ju.. inte kul. att man inte får stå även fast man är på varenda träning som går att vara med på. platsen får en 93,a som iofs är duktigt men ändå! jag vet att det inte är som det var när man var liten, men snälla! så dålig är jag väl inte att jag inte kan få förtroendet att stå?! laget-före-jaget skiten har jag gett upp nu, jag orkar inte komma på alla träningar och göra mitt bästa och sen när man kommer ner på samlingen och inte se sitt namn på tavlan, man kan inte hjälpa att känna sig värdelös och besviken. det blev ju inte bättre heller att vi förlorade.

jaja, skola på tisdag.. blandade känslor. klassen verkar helt konstig.. ;s det kanske blir bra ändå, det vet man ju aldrig. håller tummarna på det iaf.

han där uppe verkar inte tycka om mig längre.

just nu behöver jag någon som kan få mig på bättre humör. det känns som att allt bara jävlas för mig. gör ett försök?

förresten, tack emma för att du fixade min blogg, :) jag är mycket nöjd! du är guld värd! :) <3

nej, nu ska jag lägga mig. sista dagen på sommarlovet imorn. ;{

OVER AND OUT.


tredje augusti

duktig jag är på att skriva, (a)

iallafall, det vat match idag. en skitmatch måste jag säga. hägglunds hade inte en målchans, eller jo, deras första mål, men sen var det bara högbollar i medvind. jäkla skit! :o och sunkan, du hade rätt. domarn var som ett.. cp. ;s uschusch.

jag måste vara sjuk på nått sätt; jag längtar nästan till skolan börjar. jag hoppas att jag inte behöver ångra det jag skriver nu om ett tag. :] nu för tin gör man inge vettigt på dagarna. då är det ju lika bra att vara i skolan, :b right?

nu blev jag less och jag ser att jag inte har kommit fram til nått vettigt idag heller. jag blev sugen på godis.

Frukost
Lunch
Avrättning
Avrättning
Fördelsedagsfest!

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!

tjing


RSS 2.0